Welkom bij wijndeksel.nl

Hoe krijgt uw wijncadeau de aandacht die het verdient?

Wijn is een van de meest succesvolle cadeaus. Maar het lot van een mooie kist wijn is vaak, dat deze eerst een poosje wordt weggezet in afwachting van een goed moment. Wanneer het moment dan daar is, heeft de ontvanger geen idee meer van wie de kist afkomstig was en dat is jammer!

Onze oplossing!

Ontwerp uw eigen geschenkverpakking in full color. Exclusief voor klanten van DGS is deze mogelijkheid ontwikkeld en hiermee hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt kiezen uit verschillende varianten. Deze zijn te vinden bij het hoofdstuk "Geschenkverpakking".

Duur?

Door de unieke samenwerking tussen DGS WIJN en Colorworks is deze oplossing zelfs bij de kleinst mogelijke oplage al zeer betaalbaar.

Moeilijk?

Wij helpen u via deze website op eenvoudige wijze bij het ontwerpen van uw eigen deksel en bieden u ook een aantal fraaie achtergronden aan, waardoor u al heel snel een zeer professioneel resultaat krijgt. Ook bij het kiezen van de inhoud hebben wij u alvast geholpen, door een selectie te maken van uitstekende wijnen in verschillende prijsklassen. Bovendien kunt u uw geschenk compleet maken met schitterende kristallen wijnglazen.

Snel?

Wanneer u uw geschenkverpakking heeft ontworpen en een keuze heeft gemaakt uit de met zorg samengestelde producten heeft u uw wijngeschenk binnen 5 werkdagen in huis!

Aan de slag!

 

Bestel direct uw eigen unieke geschenkverpakking >